Bilietus į FIBA 2014 m. Pasaulio taurę (anksčiau vadinto pasaulio čempionatu) galima įsigyti per oficialią bilietų platinimo sistemą internete – http://spain2014.entradas.com/fiba2014/. Organizatoriai aistruoliams siūlo „Grupės ir antrojo etapo“ bilietų paketą (į visas rungtynes) ir „Finalo etapo“ (rungtynės dėl bronzos medalių bei finalo dvikova) paketus.

Jei aistruolius domina tik Lietuvos rinktinės rungtynės, bilietus į lietuvių rungtynes galima įsigyti perkant „Dienos bilietą“ (į tai įeina visos tos dienos rungtynės) arba perkant „Rungtynių bilietą“ (jais organizatoriai žada pradėti prekiauti nuo gegužės 5 d.).

„Tiesa, aistruoliai, nusprendę laukti, kol rengėjai pradės prekiauti „Rungtynių bilietais”, turėtų įvertinti riziką, kad tuo metu bilietų į konkrečias Lietuvos rinktinės rungtynes jau gali nebebūti apskritai arba nebelikti norimų jų kategorijų, – sakė LKF sporto ir renginių direktorius Tomas Rimkus. – Ta rizika galbūt mažesnė grupės rungtynėse, kurias Lietuvos rinktinė žais Las Palmaso arenoje, kuri talpina apie 10 tūkst. aistruolių. Bet antrajame etape Barselonoje ir toliau, Madride, kur suvažiuos geriausios komandos, garantijų – mažiau“.

Aistruoliai taip pat turi galimybę įsigyti ir visą paketą, į kurį įeitų kelionė pirmyn ir atgal, viešbutis ir rungtynių bilietai. Tokius paketus siūlo oficiali čempionato kelionių agentūra „Halcon Viajes“ (adresas internete – http://www.halconviajes.com/ arba spain2014@halconviajes.com). Taip pat galima kreiptis į įvairias Lietuvos kelionių agentūras.

Daugiau informacijos apie čempionatą, sistemą, varžybų tvarkaraštį galima rasti oficialioje 2014 m. Pasaulio čempionato (http://www.fiba.com/spain2014) arba Tarptautinės krepšinio federacijos (www.fiba.com) svetainėse internete.

Lietuvos rinktinė pateko į D grupę kartu su Slovėnijos, Angolos, Pietų Korėjos, Meksikos ir Australijos rinktinėmis. Grupės varžybas lietuviai žais Gran Kanarijoje, Las Palmaso mieste rugpjūčio 30 – rugsėjo 4 d. Patekusi į antrąjį etapą, Lietuvos rinktinė žaistų Barselonoje (rugsėjo 6-9 d.), o finalai vyks Madride (rugsėjo 11-14 d.).