V. Stapulionis iš viso kovėsi 24 kartus, patyrė dvi nesėkmes, tuo tarpu P. Mendy į ringą kopė 22 kartus ir pralaimėjo septyniskart. Organizatoriai dvikovai numatė šešis raundus po tris minutes.

V. Stapulionis paskutinį kartą ringe grūmėsi pernai gruodžio mėnesį, kuomet revanšinėje kovoje jau trečiame raunde nokautavo suomį Niko Jokineną. Prieš tai Pasvalyje bokso treneriu taip pat dirbantis atletas N. Jokineną buvo įveikęs taškais.

28 metų sportininkas garsėja visa griaunančiomis atakomis. Penkiolika profesionalių kovų jis baigė pergale nokautu.

V. Stapulionį pakalbinome šiam iškart atvykus į Londoną.

- Į ringą sugrįžtate po trijų mėnesių pertraukos. Kaip jaučiatės? Kokios nuotaikos prieš kovą?

- Nuotaikos gan geros, sėkmingai atvykau i Londoną. Čia oras puikus, kvepia pavasariu, vien tai nuteikia gerai. Atvykau kovoti.

- Kaip vyko pasiruošimas šiam mūšiui? Ar esate patenkintas dabartine sportine forma?

- Kovai ruošiausi labai intensyviai, tam skyriau daug laiko. Treniruočių stovykloje turėjome gerus sparingus, esu pasiruošęs.

- Ką žinote apie savo oponentą? Kokią taktiką reikės pasirinkti norint laimėti?

- Žinau, kad priešininkas gerai vertinamas Anglijoje, turi gerus pasaulinius reitingus. Daugelis anglų nenori su juo kovoti, nes supranta, kad tai – ne lengvas pasivaikščiojimas. Kovodamas prieš P. Mendy laikysiu didelį kovos tempą ir stipriais smūgiais atakuosiu. Tik taip tikiuosi jį palaužti. Esu nusiteikęs rimtai kovai, nes kiekviena iš jų yra be galo svarbi mano karjeroje. Mano tikslas – pasaulio čempiono diržas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)