Buvo pranešta, kad automobilis stipriai sudaužytas, o du žmonės, vaikinas ir mergina, įstrigo nuolaužose.

Eismo įvykio metu iš viso sužaloti keturi žmonės. Manoma, kad vairavo J. P. (gimęs 1995 m.). Kartu su juo važiavo trys keleiviai - V. M. (gimusi 1995 m.), R. J. (gimęs. 1995 m.) ir J. Ž. (gimęs 1995 m.). Visi jie dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyti į ligoninę.

Sunkiausia sužalota buvo V. M. Medikai dėl jos gyvybės kovojo visą dieną. Tačiau vakare jiems teko pranešti skaudžią žinią - apie 21 val. 15 min. V. M. nuo patirtų sužalojimų mirė.

Pro įvykio vietą važiavęs DELFI skaitytojas užfiksavo kaip automobilis atrodė po avarijos. Ugniagesiams teko jį supjaustyti, kad galėtų prispaustus žmones išvaduoti ir perduoti medikams.

Dar vienas DELFI skaitytojas informavo, kad į avariją pateko mokosi Švenčionėlių Mindaugo gimnazijos dvyliktokai. Anot skaitytojo, jie vyko iš šimtadienio šventės.

DELFI dėkoja skaitytojui už nuotrauką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (316)