Tačiau ne viskas yra taip, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia 9 dalykus, kuriuo anyta greičiausiai nutyli.

1. Nėra malonu, kai tampi nebe tokia reikšminga. Daug metų, kol sūnus nebuvo vedęs, skaniausiai gamindavo ir geriausiai namuose tvarkydavosi ji, o jos patarimų sūnus klausydavo besąlygiškai. Kai jūsų vyras sukūrė šeimą, staiga atsirado kita moteris, kurios nuomonė jam yra nemažiau svarbi nei mamos. Galbūt jūsų anyta niekada to nepasakys garsiai, tačiau yra skaudu, kai per vieną dieną imi ir tampi savo vaikui nebe vienintele svarbia moterimi jo gyvenime.

2. Ji mano, kad jūs nesuprantate, kad jis yra vis dar jos sūnus. Taip, ji tikrai žino, kad dabar jos mylimas sūnus yra jūsų vyras, bet jai dažnai atrodo, kad jūs manote, kad tik dėl to, jog jis vedė jus, staiga nustojo būti jos sūnumi. Jūsų vyras visada bus anytos sūnus ir ji labai norėtų, kad jūs tai suprastumėte ir patyliukais nekikentumėte, kai per Kalėdas ji padovanos jam savo rankomis megztą megztinį su elniukais.

3. Jai neatrodo, kad jūs labai savimi pasitikėtumėte. Tikriausiai ne viena anyta sutiktų, kad marčios dažnai būna pernelyg jautrios. Vos vienas kitas nekaltas komentaras, o ji ima ir įsižeidžia. Todėl kai kurios anytos kalbėdamos su marčiomis stengiasi atsargiai rinkti žodžius. Kitos gi nepaisant nieko rėžia viską, ką galvoja, tiesiai į akis. Nesvarbu, kaip elgiasi jūsų anyta, jei greitai įsižeidžiate, gali atrodyti, kad nepasitikite savimi ir nesate tikra dėl savo santykių su joms sūnumi.

4. Ji negali suprasti, kodėl nenorite klausyti jos patarimų. Jūsų anyta taip pat yra moteris, kuri taip pat turėjo anytą ir kuri taip pat galbūt susidūrė su panašiomis problemomis, kai ištekėjo. Todėl ji yra įsitikinusi, kad galėtų jums patarti tam tikrais klausimais ir padėti jums išvengti klaidų. Būtent dėl to ji nesupranta, kodėl nenorite klausyti jos patarimų.

5. Jai nerūpi, kad pas jus namuose nėra idealios tvarkos. Net jei atrodo kitaip, anyta atvažiuoja į svečius tam, kad aplankytų savo sūnų ir jo šeimą. Ji tikrai nevažiuoja čia tam, kad apeitų visus kambarius, įvertintų švarą jūsų namuose ir vėliau galėtų aplinkiniams pasakoti, kokia esate netvarkinga. Net jei ji lepteli ką nors apie pilną kriauklę indų, nepamirškite, kad ji lankosi jūsų namuose visai kitu tikslu, ir panašūs komentarai išsprūsta ne iš blogos valios.

6. Ji vertina tai, kad aplankote ją per Motinos dieną. Galbūt jūsų vyro mama to ir nenori pripažinti, bet ji tikrai džiaugiasi, kad jos sūnus su šeima aplanko ją per Motinos dieną. Neabejokite, kad ji vertina jūsų pastangas skatinti vyrą pasveikinti savo mamą šios gražios šventės proga. Patikėkite, jai tai tikrai svarbu.

7. Ji taip pat nėra tobula žmona ir mama. Taip, jūsų vyro mama taip pat buvo jauna moteris ir galbūt darė tam tikrų klaidų, galbūt neapsiėjo šeimoje be barnių ir galbūt ne visada skyrė savo vaikams tiek dėmesio, kiek derėjo. Žinoma, tikriausiai ji bando parodyti, kad viskas jų šeimos gyvenime buvo idealu ir nepasakoja jums panašių dalykų. Juk priešingu atveju nepraleisite progos anytos pakritikuoti, ir ji tai puikiai žino.

8. Ji jaučia didelę konkurenciją su jūsų mama. Anyta puikiai supranta, kad savo sūnaus ir jo šeimos dėmesiu turi dalintis su jūsų tėvai. Pavyzdžiui, ji tikrai norėtų, kad per kiekvienas Kalėdas svečiuotumėtės jos namuose, bet, žinoma, jūs turite aplankyti ir jūsų tėvus. Arba, pavyzdžiui, jai nėra suprantama, kodėl vaikus dažniau paliekate prižiūrėti savo mamai, juk ji taip pat jų močiutė. Ši nuolatinė konkurencija su jūsų tėvais ją greičiausiai vargina.

9. Ji laiminga, kad jos sūnus jus sutiko. Galbūt panašių žodžių niekada neišgirsite iš jos lūpų – juk taip sunku tai pripažinti moteriai, su kuria dabar tenka dalintis sūnaus meile, tačiau jūsų vyro mama neabejotinai yra laiminga, kad sukūrėte šeimą su jos sūnumi. Juk anyta puikiai supranta, kad sukurti šeimą yra didelė laimė, kurios ji tikrai linki savo sūnui. Be to, ji tikrai džiaugiasi anūkais, kuriuos jai padovanojote.