Ingredientai
Miltai
500
g
Vanduo
1
stiklinė
Medus
1
stiklinė
Aguonos
1
stiklinė
Saulėgrąžų aliejus
4
šaukštai
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Užminkykite tešlą, padalinkite į 5 dalis. Iškočiokite juos į 0,5 cm storio apvalius lakštus. Apkepkite šiuos blynus aliejuje iš abiejų pusių.
Aguonas užpilkite verdančiu vandeniu, sutrinkite grūstuvu. Paskui įpilkite 2 – 3 šaukštus vandens, užvirinkite masę. Įdėkite medų ir gerai išmaišykite.
Aptepkite iškepusius lietinius aguonomis su medumi, sudėkite vieną ant kito. Viršutinį sluoksnį aptepkite tik medumi. Palikite kiek pastovėti, kad lietiniai persigertų įdaru.
Atsiliepimai