Ingredientai
Krevetės
500
g
Česnakai
6
skiltelės
Alyvuogių aliejus
2
šaukštai
Aitriosios paprikos milteliai
pagal skonį
Raudonieji malti pipirai
pagal skonį
Provanso žolelės
pagal skonį
Druska
pagal skonį
Citrinos
1
vnt.
Porcijos: 3
Gaminimo eiga
Česnako skilteles supjaustykite plonais griežinėliais.
Gilioje keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, suberkite česnako skilteles, apibarstykite maltais pipirais ir paprikomis.
Pamaišydami kepkite česnakus 2 min. (kol pasidarys gelsvi).
Suberkite į keptuvę krevetes, apibarstykite druska, pipirais, „Provanso žolelių“ mišiniu. Maišydami kepkite, kol iškeps krevetės. Patiekalui galima imti ir šaldytas virtas krevetes.
Patiekite papuošę citrinos griežinėliais.
Atsiliepimai