„Žinių riteriai ir damos“ nepasiteisino, nuo kovo šios laidos atsisakome“, - antradienį LRT tarybos posėdyje pranešė LRT televizijos programų direktorius Rolandas Maskoliūnas.

DELFI susisiekus su laidos prodiuseriu Laurynu Šeškumi vyras tikino, kad laidos reitingais yra patenkintas. Pasiteiravus, ar viena populiariausių televizijos laidų vedėjų J. Jurkutė-Širvaitė ir toliau džiugins televizijos žiūrovus, L. Šeškus tikino, kad tai priklauso nuo jos pačios.

„Pabaigiame sezoną, išrinksime laimėtojus. Prasideda politinis sezonas. Laidos reitingais džiaugėmės, jie paaugę, nusiskundimų neturime. Kovo 11 dieną specialios transliacijos metu bus išrinktas laimėtojas“, - atskleidė žinomas prodiuseris. Vyras teigė, kad svarstys variantą rudenį vėl rodyti viktoriną, tačiau kol kas dar per anksti apie tai kalbėti.

„Jei tik norės, Jurgita vėl galės dirbti televizijoje. Tačiau žinau, kad ji turi rimtų projektų. Nieko daugiau negaliu pasakoti, nežinau, ar ji to nori“, - kalbėjo L. Šeškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (306)