Viename S. Neries gatvės daugiabučių linksmybės tapo kruvinu mūšiu. Iš pradžių triukšmingos linksmybės peržengė vienų kaimynų kantrybės ribas - artėjo 4 val. nakties, ryte darbo diena, o muzika ir triukšmas aidi.

DELFI parašęs skaitytojas pasakojo, kad triukšmą kaimynystėje išgirdo apie 4.30 val.

"Iš pradžių atrodė, kad kaimynai aiškinasi šeimyninius santykius. Rėkė vienas ant kito. Girdėjosi jauno vyro ir jaunos moters balsai", - pasakojo DELFI skaitytojas. - "Vėliau jau pasigirdo ir isteriškas moters rėkimas "AAAAAAA... Trakšt, bakšt, kažkas nukrito, kažkas lyg durimis trenkė".

Skaitytojas pasakojo, kad tuoj pat iškvietė pareigūnus.

Vilniaus apsk. vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, aidint šauksmams, kuriuos girdėjo DELFI skaitytojas, pareigūnai, greičiausiai, jau buvo įvykio vietoje. 4.13 val. jie kaip tik buvo užsukę į nurodytą daugiabutį dėl triukšmadarių. Tačiau vietoj muzikos tildymo, porelė puolė uniformuotus policininkus.

R. G., gimęs 1986 m., prieš policijos patrulius apsiginklavo šakute ir puolė. Patruliui su juo grumiantis, nuo aršaus piliečio neatsilikti sumanė ir jo draugė E. A., gimusi 1985 m. Moteris puolė patrulio porininkę - į darbą paleido kumščius.

Abu buvo sutramdyti ir nuvežti į policijos komisariatą. Naktį jiems teko praleisti areštinėje.

Grumtynių pėdsakų - kraujo, naktį nebuvo kam valyti, tad kaimynams ryte ir teko išvysti sukrečiantį, lyg po skerdynių vaizdą.

DELFI dėkoja skaitytojui už informaciją ir nuotrauką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (137)