6 porcijoms reikės:

200 g pieninio šokolado,
100 g juodojo šokolado,
1/4 šaukštelio cinamono ir muskato mišinio,
4 kiaušinių baltymų,
150 ml grietinėlės,
10 g želatinos.

Kaip gaminti:

1. Želatiną užpilkite šaltu vandeniu.

2. Šokoladą ištirpinkite inde, įstatytame į karštą vandenį, supilkite ištirpintą želatiną, suberkite cinamono ir muskato mišinį, kruopščiai išmaišykite.

3. Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų, supilkite grietinėlę, išmaišykite.

4. Grietinėlės ir kiaušinių baltymų masę sumaišykite su šokoladu, sudėkite į dubenį ir pastatykite 12 val. į šaldytuvą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją