DELFI skaitytoja Jurgita jau dalijosi patirtimi – nors turi šeimą, laiminga visai nesijaučia. „Berods turiu viską - šeimą, vyrą ir vaiką, visi sveiki ir laimingi, išskyrus mane pačią. Jaučiuosi tokia vieniša...“, - rašė moteris, kuriai teko „laimė“ ištekėti už vyro, priklausomo nuo savo mamos.

Tuo metu kitas skaitytojas Martynas, kuris žmoną vedęs jau penkerius metus, jaučiasi visiškai kitaip. „Aš ją beprotiškai myliu - tai mano gyvenimo draugė, palydovė, gelbėtoja, motyvuotoja ir visa, kas telpa į žodžius „amžinoji meilė“, - gražių žodžių negaili jis.

Pasidalinkite savo patirtimi - galbūt apskritai nepritariate santuokos idėjai? Po pirmųjų skyrybų nusprendėte, kad santykius įteisinantys dokumentai sugadina meilę? O gal galite pasidalinti patarimais, kaip išspręsti santuokoje kylančias krizes ir į ką atkreipti dėmesį svarstant, ar tas žmogus – tikrai tas, su kuriuo norite praleisti visą likusį gyvenimą?

Pasidalinkite savo patirtimi su kitais, patarkite ar pasiguoskite – laukiame Jūsų minčių el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Santuoka“ iki vasario 17 d. Vieno teksto autoriui atiteks specialus DELFI puodelis ir 50 litų „Vero Cafe“ čekis.

Taip pat savo nuomone galite pasidalinti žemiau:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją