Laukia itin aktyvaus bendravimo savaitė – tiek su artimais žmonėmis (giminaičiais, draugais), tiek su panašios ar tos pačios profesijos atstovais. Trumpiau tariant, sėkmingai tvirtinsite senus santykius ir megsite naujus ryšius. Tačiau svarbu prisiminti, jog šiuo metu itin svarbūs žodžiai: ir ne tik tai, kas pasakyta, o ir kaip pasakyta. Svarbus tonas, veido išraiška. Todėl patartina kontroliuoti emocijas ir gerai apgalvoti kiekvieną sakinį, kurį ketinate išsakyti aplinkiniams.

Be to, ateinančią savaitę laukiamas dalykinės veiklos suaktyvėjimas – svarbu tai, jog toli gražu ne visiems ši žinia gera. Teks atsisakyti asmeninių planų – juos būsite priversti aukoti dėl viršvalandžių darbe, derybų ir neplanuotų susitikimų su tais, kurie turi nemenkos įtakos jūsų pajamoms ir dalykinei reputacijai. Tad teks paprakaituoti kaip reikiant. Be to, neatmetama ir patikrinimų, auditų tikimybė, kurių išvados lems ateities projektų likimą.

Avinas

Ateinančią savaitę susidursite su žmogumi, kuris aplinkui nemato nieko, išskyrus jo galvoje giliai šaknis įleidusias dogmas, stereotipus ir instrukcijas, kaip reikia ir kaip nereikia gyventi. Neatmetama galimybė, jog jums teks tokį žmogų įtikinėti, priversti pakeisti išankstinę nuomonę. Tačiau, jeigu yra bent menkiausia galimybė šio asmens išvengti, būtinai ja pasinaudoti – tokie ryšiai jums tikrai nereikalingi. Be to, visai gali būti, jog minėtojo asmens neadekvatus požiūris į gyvenimą ir veiksmai lems didesnę atsakomybę jums – teks dirbti ne vien už save, bet ir už jį.

Jautis

Ateinančią savaitę atsiras puikių galimybių, sprendžiant konkrečius sudėtingus reikalus, reikiamu metu paspausti pauzės mygtuką. Greičiausiai tokie ramybės momentai padės jums ne tik kokybiškai atsikvėpti, bet ir skirti laiko dvasiniam tobulėjimui. Taigi tikrai nevertėtų neigiamai reaguoti į užstrigusius reikalus – pasistenkite racionaliai išnaudoti jums suteiktą laisvą laiką ir pasistenkite net sunkiausiose situacijose įžvelgti teigiamų niuansų.

Dvyniai

Ateinančią savaitę jūsų laukia dovana. Neatmetama galimybė, jog kas nors išpildys seną jūsų svajonę ir nuspręs atkreipti jūsų dėmesį maloniu siurprizu. Ir tokia dovana nebūtinai turės materialinę išraišką – tačiau dėl to ji tikrai netaps mažiau vertinga. Be to, teks bet kokia kaina išspręsti įsisenėjusias problemas, kurios jau ir taip jums atnešė nemažai vargų ir rūpesčių. Greičiausiai visai netikėtai sprendimas kelią ras pats. Teliks dėkoti likimui ir už šią dovaną.

Vėžys

Ateinančią savaitę dalykinėje srityje gali kilti neplanuotų sunkumų. Neatmetama galimybė, jog pagalius į ratus pradės kaišioti kolegos. Be to, nemenka tikimybė, jog teks nutraukti ilgametį ryšį, pavyzdžiui, kolega ar bendražygis, su kuriuo teko patirti ir šilto, ir šalto, persimes į kitą barikadų pusę – suprasite, jog jums daugiau ne pakeliui.

Liūtas

Ateinančią savaitę pavyks sėkmingai užbaigti ne vieną jums itin svarbų reikalą. Ir dauguma tokių reikalų bus susiję ne su jūsų dalykine veikla ar profesija, o su asmeniniu gyvenimu. Visai gali būti, jog teks padėti giminaičiams ar netikėtai prireiks nupirkti dovaną draugui. Nors asmeninis gyvenimas tikrai neleis nuobodžiauti, darbe taip pat pavyks pasiekti ne vieną svarbią pergalę, pradėti naują įdomų projektą.

Mergelė

Ateinančias septynias dienas jums rekomenduodama neskubėti – kad ir ką bedarytumėte. Net jeigu tektų atidėti kokių nors planų įgyvendinimą, tai visai nereikš, jog nebegalėsite prie jų grįžti vėliau. Vėliau ir bus pats palankiausias metas. Be to, jokiais būdais nederėtų atsisakyti padėti artimiems žmonėms, nors jie to tiesiogiai ir neprašo. Jeigu jaučiate, jog kažkas ne taip, tai reiškia, jog jiems tikrai reikia jūsų pagalbos, tad ilgai nedvejokite.

Svarstyklės

Ateinančią savaitę pasitaikys ne viena puiki proga pademonstruoti geriausius profesinius sugebėjimus – gali būti, jog tai paskatins konkrečias teigiamas permainas dalykinėje sferoje. Galbūt pakvips paaukštinimu arba didesne alga. Visai realu, jog kišenės tikrai papilnės arba priešingai – atsikratysite veiklos, iš jūsų atimančios daug laiko, tačiau neteikiančios jokio pasitenkinimo ir papildomų pajamų. Be to, ateinančią savaitę nemenka kultūrinių pramogų tikimybė – galbūt apsilankysite teatre ar koncerte.

Skorpionas

Per ateinančias septynias dienas jūsų laukia susitikimas su itin įtakingu žmogumi, kuris jums pareikš itin palankų ir viliojantį pasiūlymą. Neatmetama galimybė, jog paslaptingu būdu tas asmuo pajus slaptas jūsų ambicijas ar atspės konkretų jūsų norą. Tačiau prieš stačia galva sutikdami su viskuo, kas siūloma, gerai pagalvokite, ko jis iš jūsų nori mainais – kalbame apie atlygį už tokią paslaugą.

Šaulys

Ateinančią savaitę jūsų laukia apčiuopiama finansinė nauda, padėsianti arba grąžinti seniai ramybės neduodančias skolas, arba įsigyti daiktą, apie kurį jau seniai svajojate. Be to, laukia sėkmė, priversianti labai savimi didžiuotis, leisianti pakopa kilstelėti socialinės hierarchijos kopėčiomis. Ateinanti savaitė jums padovanos ir galimybę pagerinti santykius su tais, su kuriais pastaruoju metu nesutariate.

Ožiaragis

Ateinančią savaitę teks itin daug bendrauti – gali būti, jog turėsite puikią progą užmegzti ryšį su įtakingu ir galingu asmeniu. Neatmetama galimybė, jog jis pasiūlys jums bendradarbiavimą ar investuos nemenką sumą į vieną ar kitą jūsų sumanymą. Be to, nemenka tikimybė sudalyvauti jums asmeniškai itin svarbiame renginyje, kuriame gausite apdovanojimą, pagyrimą ar premiją. O gal tiesiog ten bus labai gera arba jausitės pakylėti vien dėl to, kad turėjote progą į jį papulti.

Vandenis

Artimiausias septynias dienas teks daug dirbti be atokvėpio. Gali būti, jog pavyks įgyvendinti planus, kuriuos jau buvote nurašę kaip nieko vertus. Pasistenkite nebumbėti – visos pastangos su kaupu atsipirks finansiškai. O poilsiui laiko atsiras vėliau.

Žuvys

Ateinančią savaitę teks įgyvendinti pokyčius procese, kuris šiuo metu užima didžiąją dalį jūsų minčių. Neatmetama galimybė, jog atsiras asmuo, parodysiantis, kur jūs elgiatės neracionaliai ir neprotingai. O jūs specialisto nuomonės paisysite ir imsitės darbo. Be to, šiuo metu nuo aplinkinių apdairiai slėpsite savo užmačias ar planus. Gali būti, jog kam nors rengsite malonų siurprizą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją