Teigiama, kad koncepcinis „Astra OPC EXTREME” remiasi 2002 metais pristatyto „X-treme Concept” bruožais. Anuomet, kaip ir šį kartą, sportinis automobilis galės važiuoti ne tik lenktynių trasa, bet ir įprastais keliais.

Nors prieš 12 metų pasirodęs „OPC X-treme“ liko vienetinis, charakteringomis „Opel“ automobilių sporto spalvomis nuspalvintas naujasis modelis bus gaminamas ribotu kiekiu. Šis „OPC EXTREME” taps vienu greičiausių legaliai gatvėmis skriejančiu „Astra” modeliu.

Opel Astra OPC EXTREME” yra tikra „ Astra OPC Cup” lenktyninio automobilio kopija, lenktyniavusi „Nürburgring“ ilgų nuotolių čempionate, tačiau riedanti įprastais keliais.

Gamintojų teigimu, anglies pluošto detalės leidžia sumažinti svorį, lyginant su 280 AG „Astra OPC“ pagamintu 2012 m. Integruoti saugos komponentai, lenktyninės sėdynės, šešių tvirtinimo taškų sportiniai diržai išduoda, jog šis automobilis skirtas ir trasai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)