„Labai simboliška, kad jūsų ketvertukas susirinko praėjus lygiai 30 metų nuo pergalingų olimpinių žaidynių. Šiandien mes norime jums parodyti ir pasakyti, kad niekas jūsų nepamiršo ir nepamirš. Jūsų pergalė buvo labai svarbi bei reikšminga tada, tokia ji liko iki šiol“, – sakė Seimo Pirmininko pavaduotojas.

Jis padėkojo svečiams už didžiulį indėlį į sporto plėtrą, už pastangas sudominti jaunus žmones biatlonu bei kitomis žiemos sporto šakomis, už nuopelnus ir atsidavimą juos treniruojant.

Susitikime taip pat dalyvavo ketvirtadienį pristatomo dokumentinio filmo „Algimantas Šalna: norėjau būti geriausias“ kūrybinės grupės nariai.

„Nuoširdžiai dėkoju jums už užsispyrimą, entuziazmą, pastangas bei triūsą, kuriant išties unikalų filmą. Istorinių momentų ir asmenybių įamžinimas visuomet labai svarbus. Juolab, kad Lietuva tokių neturi per daug“, – tvirtino V. Gedvilas.

Dokumentinio filmo kūrybinės grupėms nariams – Stasiui Petkui, Žilvinui Petkui, Gintarei Grikštaitei ir Miroslavui Stankevičiui – įteiktos atminimo dovanos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)