DELFI ne kartą rašė apie žmones, kuriems tiesiog nesiseka meilėje. Viena iš jų pasakojo, kad antrosios pusės negali susirasti, nors, regis, jai nieko netrūksta. „Vienintelis buvęs mano gyvenime vyras, mane paliko pareiškęs, kad aš per daug rafinuota, „aukšto lygio“ ir jam reikia paprastesnės merginos, nes jis prie manęs jaučiasi prastas. Ir viskas. Daugiau jokių vyrų mano gyvenime nebuvo“, - skundėsi ji.

35-erių metų moteris stebėjosi– net virtualioje realybėje nebelikę žmonių, galėsiančių sukelti virpuliukus. „Pažinčių tinklalapiuose absoliuti dauguma pusamžių vyrukų (nuo keturiasdešimt iki penkiasdešimt) yra vedę ir ieško, jų žodžiais tariant, „nuotykių“. Viešpatie, kokių nuotykių – „patvarkyt“ ir išeit? Čia tie išsvajoti „nuotykiai“? Čia ta siekiamybė, laimės įkūnijimas?“, - piktinosi ji.

Skundėsi ir vaikinai – vos 25-erių metų skaitytojas sakė, kad niekaip nepavyksta rasti drauges. „Daugelis sakys, kad 25-eri metai - pati jaunystė ir dar visko bus. Bet, manau, ne vienas tokio amžiaus gali pasigirti ne tik merginų ar vaikinų skaičiumi, bet ir šeima ar vaikais. Žinoma, susitikimai kaskart vis keitėsi ir kaupėsi patirtis. Bet vis kažko trūkdavo“, - rašė jis.

Teiraujamės Jūsų - ar esate atsidūrę panašioje padėtyje? Jei taip, kaip pavyko rasti antrąją pusę? O gal iki šiol neturite mylimojo ir mylimosios ir vadovaujatės teorija, kodėl nesiseka šį rasti? Nežinote kur bėda? O gal manote, kad antroji pusė – apskritai ne būtinas dalykas gyvenime? Pasidalinkite savo patirtimi su kitais, patarkite ar pasiguoskite – laukiame Jūsų minčių el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Antra pusė“ iki vasario 10 d. Vieno teksto autoriui atiteks specialus DELFI puodelis ir 50 litų „Vero Cafe“ čekis.

Dėkojame visiems dalyvavusiems! Konkurso laimėtoju tapo DELFI skaitytoja Dovilė! Su ja bus susisiektas asmeniškai.

Taip pat savo nuomone galite pasidalinti žemiau:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (176)