Dainininkės gerbėjai labai jaudinasi del Ž. Friskės sveikatos. Praėjusią savaitė dainininkės šeimos nariai patvirtino, kad moteriai diagnozuotas neoperuojamas ketvirtos stadijos vėžys. Na, o šiandien tapo aišku, kad tolesnis Ž. Friskės gydymas optimistiškas. Žana turi daug šansų pasveikti ir grįžti į normalų gyvenimą.

Pranešama, kad dainininkė jau patyrė keletą radioterapijos seansų. Penktadienį Niujorke buvo sukviestas geriausių neurochirurgų konsiliumas, kurie sprendė, kaip gali padėti sunkiai sergančiai scenos žvaigždei. Pasak gydytojų, kurie dar aptarinėja Žanos Friskės gydymo būdą ir atlieka reikiamus tyrimus, Žana turi daug šansų pasveikti.

Pirmasis kanalas kartu su „Rusfond“ per parą dainininkės gydymui surinko daugiau nei 60 mln. rublių. Dar 2013 metų balandį moteriai buvo diagnozuotas smegenų vėžys. Liga dainininkei diagnozuoja neilgai trukus po to, kai į pasaulį atėjo jos sūnus Platonas. Šiuo metu mažylis gyvena Maskvoje su Ž. Friskės tėvu. Moters šeima – mama, sesuo ir gyvenimo partneris Dmitrijus Čepeliovas – ją palaiko Niujorke.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (256)