„Padangų temą jau gvildenome. Ji - ypač opi. Padangų dygliai perkaista, kaip ir prognozavome. Tačiau kitais aspektais važiavimas naktį buvo puikus. Kadangi keliai nepadengti sniego sluoksniu, naktį jie aiškiai matosi - kelkraščiai balti, kelias tamsus. Greitas galu varomas automobilis, greitis - tikra romantika“, – pasakojo „Flameris Racing“ komandos lenktynininkas.

K.Raišys pasakoja, kad tokiais momentais ypač džiaugiasi savo automobiliu. Galingas, galu varomas BMW M3 suteikia daug malonumo vairuotojui ir leidžia siekti gerų sportinių rezultatų.

Viename greičio ruožų BMW M3 automobiliu važiuojantis ekipažas pasivijo lėtesnius varžovus. Iki finišo teko važiuoti dulkių debesyje, kuriame matomumas buvo ypač prastas.

„Įjungus galingus papildomus žibintus prieš save mačiau baltą sieną. Išjungus juos siena tapo juoda”, – juokaudamas pasakoja K. Raišys, kuriam šiuose keliuose kilometruose teko pasikliauti tik šturmanu.

Pirmus keturis greičio ruožus Karolio Raišio ir Mindaugo Kašalyno ekipažas baigė būdami 13-oje absoliučios įskaitos vietoje ir pirmaudami L9 įskaitoje. 2WD įskaitoje jie yra treti.

Taip pat dalyvavote ralyje? Kviečiame siųsti nuotraukas iš DELFI greičio ruožo ir dalyvauti konkurse!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)