Lenktynių dieną D. Matijošaičio veidą puošia dvi kraujosrūvos ir tinstelėjusi lūpa. Viena mėlynė visai šalia dešinio smilkinio, kita ant kairio skruostikaulio. Pats lenktynininkas sunkiai galėjo paaiškinti šių žymių kilmę.

„Juokingiausia, kad nežinau kas man atsitiko. Iš veido matosi, kad gavau į „liustrą“. Vienintelis dalykas kurį atsiminu yra kėlimasis iš lovos, o po to žiūriu, kad guliu koridoriuje“, – pasakojo Dainius Matijošaitis.

D. Matijošaičiui nuvirtus, tuoj atskubėjo jo šturmanas Mindaugas Čepulis. Šturmanas sakė, kad vos pamatęs savo pilotą pagalvojo, kad šis tiesiog iškrito iš lovos ir pirma reakcija buvo juokinga.

Geros nuotaikos abu lenktynininkai nestokojo ir po to. D. Matijošaitis juokavo, kad tikriausiai, neapsikentęs, M. Čepulis pasidarbavo kojomis.

„Gali būti, kad jis čia ir pridėjo kelis smūgius koja. Tikrai nesupratau kur užkliuvau. Į durų staktą ar į turėklą. Pirmą kartą gyvenime papuoliau į tokią juokingą situaciją. Būna, pasitaiko, nieko nepadarysi. Svarbu nenusirident nuo laiptų“, – kalbėjo lenktynininkas.

Lenktynininkas į gydytojus nesikreipė ir teigė, kad nors passkmės jaučiasi, bet lenktynių jam tai neatšauks.

„Jaučiasi šiek tiek. Visą dieną pykina, svaigsta galva, bet išgyvensiu“ – šypsojosi lenktynininkas.

Ralyje ekipažas startuos su Mitsubishi „Lancer EVO IX“ automobiliu iš penkioliktos pozicijos. Lenktynininkai dalyvaus L8 (trečioje) įskaitoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)