Su baime žiūrėjome ir į augančią Venerą. Šiandien katytei 8 mėn., ji atrodo lyg mažas kačiukas paaugliukas, sveria vos du kilogramus. Bet sunkiai ji dovanojosi ne dėl savo coliukiško ūgio, bet dėl baikštaus būdo. Venera linkusi būti nuošaly, nemėgsta triukšmo, kitų kačių (jas toleruoja, bet draugauti, žaisti niekuomet neina).

Jai reikia kantraus žmogaus, kuris dovanos daug dėmesio ir meilės, leis jai būti savimi - nepriklausoma, savarankiška, o ji, laikui bėgant, įgaus pasitikėjimo ir mokės išreikšti savo meilę ir prisirišimą.

Venerai jau labai ilgai ant akių „užsidėję“ treti vokai. Mažylė pabalusi, dar tas neaugantis svoris (specialiai jai ne kartą taikėme svorio didinimo dietas - nepadėjo). Tai dažniausiai rodo vidaus organų negalavimus. Labai norėtumėm ją nuodugniai ištirti.

Galbūt jos būdas - atsargus, melancholiškas - toks, nes kažką nuolat skauda, maudžia? Galbūt vystosi kažkoks nepakankamumas, kurį galima sustabdyti? Taip, panašu, kad jos genai ne patys geriausi, bet mes ją labai mylime ir norime padėti. Reikalingi visi kraujo tyrimai, virusinių, imuninių ligų testai, galbūt echoskopija.

Labai prašome prisidėti prie Veneros tyrimų. Ačiū labai už Jūsų gerumą. Norėdami paaukoti, susisiekite: tel. 861558898, 868973782. info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“)