Naujasis „Volvo Trucks“ sunkvežimių centras užima 1 200 kv. m plotą, čia įrengtas keturių remonto linijų servisas su jėgos agregatų remonto, tachografų patikros vietomis, taip pat detalių sandėlis. Naujajame centre įsikūrė anksčiau Tilžės gatvėje veikusiame sunkvežimių centre dirbę administracijos darbuotojai ir technikai.

Į Vakarų Lietuvą „Volvo Trucks“ įžengė dar 1996 m., kai buvo pasirašyta bendradarbiavimo sutartis dėl sunkvežimių remonto su privataus kapitalo bendrove Klaipėdoje. 2005 m. UAB „Volvo Lietuva“ perėmė „Volvo" sunkvežimių ir autobusų serviso paslaugų teikimo teises iš partnerių Klaipėdoje ir Kaune bei tapo vienintele įgaliota „Volvo Trucks“ atstove šalyje.

Šiuo metu Lietuvoje veikia keturi „Volvo Trucks“ sunkvežimių centrai, įsikūrę Vilniuje, Kaune, Šiauliuose ir Klaipėdos rajone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)