Neseniai muzikiniuose apdovanojimuose kalbų laviną sukėlusios merginos naujausiame vaizdo klipe tęsia kūrinio „Aš ir tu“, kurio vaizdo klipas sukėlė gausybę diskusijų, tematiką.

„Nutrūkom“ - tai daina apie tai, jog kiekvienas iš mūsų patiria norą pabėgti nuo susikaupusių kasdienių rūpesčių, kitaip tariant „nutrūkti“. Merginos dainuoja apie norą linksmintis nejaučiant jokių ribų.

„Akimirkos, užfiksuotos „Nutrūkom“ vaizdo klipe, nebūtinai nutiko realiame pasaulyje ar juo labiau realiame naktiniame klube. Tačiau išvydus tokias linksmybes greičiausiai ne vienam kils noras panašius nuotykius patirti“, - šypsojosi Gabija ir Justina.

Paskutiniojo merginų singlo „Aš ir tu“ vaizdo klipas visuomenėje sukėlė daug apkalbų. „Nutrūkom“ - panašios temos tęsinys. Tokios temos dažnai privengiama, tačiau grupė „Mochito“ mano, kad tai yra svarbi gyvenimo dalis, todėl kažko slėpti nevalia.

Naująją dainą ir vaizdo klipą lydi ir stilinga bei erotiška merginų fotosesija, atlikta su fotografe Egle Pinikiene.

„Mūsų grupė oficialiai startavo prieš metus. Džiaugiamės, kad nuo to laiko sustiprėjome. Kaip ir žadėjome, stebiname ir toliau stebinsime savo gerbėjus ne tik dainomis, bet ir nestandartiniais, Lietuvos scenai neįprastais sprendimais. Nebijome būti kritikuojamos. Darome tai, kas mums patinka. Nesilaikome jokių standartų, neturime jokių fobijų ir nebijome, jog būsime griežčiau įvertintos. Tikime tuo, ką darome ir ta linkme dirbsime toliau“, - sakė Justina ir Gabija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)