Ingredientai
Manų kruopos
1
stiklinė
Pienas
l
Kiaušiniai
2
vnt.
Obuoliai
2
vnt.
Cukrus
2
šaukštai
Sviestas
100
g
Grietinėlė
1
stiklinė
Cinamonas
pagal skonį
Druska
šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Į verdantį pieną suberkite manų kruopas ir maišydami pavirkite kelias minutes (košė turi būti tiršta). Košę ataušinkite ir gerai išminkykite.
Obuolius nuplaukite, stambiai sutarkuokite, užbarstyti cinamono, cukraus, sudėkite likusį baltymą ir išmaišykite.
Iš manų košės formuokite paplotėlius, į vidurį įdėkite paruoštų obuolių, kraštus užspauskite ir kepkite ant nedidelės kaitros gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Iškeptus patiekite su plakta grietinėle.
Atsiliepimai