Ingredientai

Manų kruopos 1 stiklinė
Obuoliai 2 vnt.
Cukrus 2 šaukštai
Grietinėlė 1 stiklinė
Cinamonas pagal skonį
Druska šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Į verdantį pieną suberkite manų kruopas ir maišydami pavirkite kelias minutes (košė turi būti tiršta). Košę ataušinkite ir gerai išminkykite.

Obuolius nuplaukite, stambiai sutarkuokite, užbarstyti cinamono, cukraus, sudėkite likusį baltymą ir išmaišykite.

Iš manų košės formuokite paplotėlius, į vidurį įdėkite paruoštų obuolių, kraštus užspauskite ir kepkite ant nedidelės kaitros gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.

Iškeptus patiekite su plakta grietinėle.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai