Ingredientai
Makaronai
230
g
Sūris
100
g
Kiaulienos filė
300
g
Kiaušiniai
3
vnt.
Pienas
1
l
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Picos prieskoniai
2
šaukšteliai
Pomidorai
1
vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Sūrį sutarkuokite. Išteptą riebalais skardą (30x40 cm) išklokite nevirtais makaronais - vamzdeliais. Tada užbarstykite trečdaliu sūrio ir mėsa.
Kiaušinį išplakite su pienu ir prieskoniais ir užpilkite ant makaronų. Kepkite 15 minučių 225 C temperatūroje. Išimkite skardą, ant makaronų išdėliokite pomidorų griežinėlius ir pabarstykite likusiu sūriu.
Dėkite į orkaitę ir kepkite dar 15 minučių. Iškeptą picą supjaustykite gabaliukais ir patiekite su šviežiomis daržovėmis.
Atsiliepimai