Pastebimai pradėjusios keistis R. Ščiogolevaitės-Damijonaitienės kūno formos paskatino kalbas apie dainininkės nėštumą.

DELFI tęsiant garsių šalies porų ateities pranašystes, vienas garsiausių šalies tarologų Leopoldas Malinauskas negaili komplimentų vienai ryškiausių šalies atlikėjų. Tačiau apgailestauja, jog Rūtai Lietuvoje bus vis sunkiau rasti vyrą, kurio neužgožtų šios stiprios ir charizmatiškos moters šešėlis.

„Rūta - jauna, graži, protinga, talentinga moteris. Tačiau kuo toliau, šalia jos atsistos vis pilkesni ir vis mažiau visuomenei žinomi vyrai. Tačiau kas Lietuvoje gali atsistoti šalia Rūtos?“ - retoriškai klausė tarologas.
Leopoldas Malinauskas

Anot jo, tokiai moteriai kaip R. Ščiogolevaitė-Damijonaitienė, yra problema pagal save rasti vyrą. 

„Jai reikia supermeno, kentauro, - neabejoja L. Malinauskas. - Bet iš kur mes surasime tokį, kuris tiktų Rūtai? Tai yra labai aukšto lygio moteris, šalia kurios nublunka bet koks šalia atsistojęs vyras. Ji meta tokį didelį šešėlį, kad to vyro net nesimato. Nežinau, kokio ryškumo turi būti stipriosios lyties atstovas, kuris nustelbtų jos švytėjimą. Tai – neįmanoma. Tai nepriekaištinga ledi, turinti tiek grožį, tiek talentą, tiek iškalbą, tiek manieras.“

Tarologas šią ryškią Lietuvos scenos divą prilygina brangakmeniui, kurio vertas tikrai ne kiekvienas vyras.
Leopoldas Malinauskas

„Jūs man pasakykite, iš kur toks deimantas Lietuvoje? Įsivaizduokite, koks turi būti žiedas, kad atitiktų tokį deimantą? Aš tikrai nesu prieš tą jaunuolį ir jų santykius, bet šis žiedas nepaneša tokio brangaus akmens. Šiuo atveju, į bižuteriją bandoma dėti brangakmenį“, - apie vieną garsiausių šalies porų kalbėjo L. Malinauskas.

Paprašytas išpranašauti, ar R. Ščiogolevaitė-Damijonaitienė iš tiesų laukiasi, tarologas atsakė, kad tai nėra etiškas klausimas. „Palikime tai šiems dviem jauniems žmonėms spręsti. Tačiau galiu pasakyti tiek, kad Rūta mąsto ir planuoja šeimos pagausėjimą“, - sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)