„Nuotaikos geros. Viskas vyksta sklandžiai. Automobilis yra ruošiamas ir po testų daug kas patikrinama. Dedama nauji stabdžiai, važiuoklė, turbinų plombavimai ir visi kiti dalykai, kurie susiję su savaitgalį artėjančiomis lenktynėmis“, - kalbėjo vienas ralio favoritų R. Čapkauskas.

Sportininko pasiruošimą „SportoTV“ komanda stebėjo ir savaitgalį. Tuomet R. Čapkauskas bandė naktines lempas, kurios itin svarbios, žinant tai, jog keli greičio ruožai Utenoje vyks naktį.

Po visų atliktų pasiruošimo darbų lenktynininkas teigė, jog labiausiai yra patenkintas automobilio sukibimu, kuris „Halls winter rally“ metu gali tapti ir žiūrovams kraują kaitinančiu veiksniu.

„Įspūdis geras nes jaučiasi geras sukibimas. Manau, kad ir „Halls winter rally“ metu turėsime velniškai gerą sukibimą, nes nėra sniego ir netgi nėra ledo, yra tik labai sušalęs žvyras, kuris turi gerą sukibimą. Žiūrovams ir palaikančiai komandai turėtų būti didelis įspūdis, nes automobiliai lėks dideliu greičiu“, - teigė R. Čapkauskas.

Savo namų darbus su R. Čapkausko automobiliu atliko ir „SportoTV“ komanda. Automobilyje buvo sumontuota ir bandoma bevielė įranga, skirta transliuoti vaizdą tiesiogiai iš ralyje dalyvausiančio automobilio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)