Ingredientai

Spanguolės 1 stiklinė
Obuoliai 1 vnt.
Razinos 1 sauja
Imbieras 1 gabaliukas
Medus 2 šaukštai
Gvazdikėliai žiupsnelis
Malti kvapieji pipirai 3 vnt.
Druska pagal skonį

Gaminimo eiga

Svogūną nulupkite ir susmulkinkite. Obuolį nulupkite, išimkite sėklas, supjaustykite smulkiais kubeliais. Imbiero šaknį nulupkite ir sutarkuokite.

Troškinimo puode įkaitinkite alyvuogių aliejų, 5 min. kepinkite svogūną. Kai svogūnas suminkštės , įdėkite obuolį ir maišydami kepkite dar 5 min.

Smulkia tarka sutarkuokite apelsino žievelę, išspauskite apelsino sultis. Į troškinimo indą sudėkite spanguoles, imbierą, razinas, apelsino sultis ir sutarkuotą žievelę, sudėkite prieskonius.

Indą uždenkite dangčiu ir kaitinkite ant mažos ugnies 30 min. Nuimkite indą nuo ugnies. Tiekite padažą šiltą arba jį visiškai atvėsinkite.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai