Jei galėsite pakeisti savo mąstymo būdą, labiau tikėtina, kad jūsų gyvenime įvyks didžiuliai pokyčiai ir kad jūsų planai nebus pamiršti dar pavasariui neprasidėjus.

Galima pabandyti kiekvieną savaitę susitelkti ties vis kitu dalyku, forbes.com skelbiami 7 dalykai, į kuriuos atkreipus dėmesį suprasite, kad gyvenimas yra gražesnis, nei jūs manote:

Pirmoji savaitė: dėkingumas. Užsirašykite septynis dalykus, už kuriuos esate dėkingi. Pademonstruokite dėkingumą už bent vieną dalyką kiekvieną dieną.

Antroji savaitė: drąsa. Užsirašykite septynis dalykus, kurie sukelia jums baimę ar stresą. Kasdien dirbkite siekdami pašalinti baimės iliuziją iš bent vieno jūsų sąrašo dalyko.

Trečioji savaitė: įsipareigojimas. Užsirašykite septynis dalykus, kurie įsišaknijo jumyse kaip jūsų dėkingumo ir baimės paleidimo rezultatas. Įsipareigokite naujo kelio kūrimui, grįstam šiais atradimais.

Ketvirtoji savaitė: lojalumas. Užsirašykite septynis dalykus, kuriuos esate pasirengę paaukoti, kad parodytumėte savo lojalumą aplinkiniams, kad juos paremtumėte ir palaikytumėte. Atraskite ir įgyvendinkite bent po vieną dalyką kiekvieną dieną.

Penktoji savaitė: pasitikėjimas. Užsirašykite septynias sritis, kuriose išaugęs jūsų pasitikėjimas savimi ir kitais. Kas dieną puoselėkite kiekvieną sritį.

Šeštoji savaitė: tikėjimas. Užsirašykite septynis naujus dalykus, dėl kurių tikite savimi. Siekite padidinti savo tikėjimą bent viename dalyke kiekvieną dieną.

Septintoji savaitė: pagarba. Užrašykite septynių žmonių vardus, kuriuos gerbiate labiausiai. Modeliuokite savo elgesį ir požiūrį pagal juos, susitelkdami į vieną asmenų kiekvieną dieną.

Ko galite tikėtis septintosios savaitės pabaigoje? Veikiausiai prarasite norą teisti kitus. Vietoje to atrasite žymius pokyčius, kurie turi įvykti jūsų širdyje ir mintyse. Jums nebereikės siekti pripažinimo už viską, kad pademonstruotumėte savo vertingumą kitiems. Šis kelias - tai ne saviplaka. Tai maži pokyčiai kiekvieną dieną, kol su nuostaba suprasite, kiek daug pasistūmėjote į priekį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)