Ingredientai
Menkė
2
vnt.
Grietinė
4
šaukštai
Parmezano sūris
30
g
Pomidorai
1
vnt.
Krapai
5
šakelės
Svogūnų laiškai
3
šakelės
Česnakai
1
skiltelė
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 190 °C. Supjaustykite svogūnų laiškus smulkiais žiedais, šiek tiek palikite patiekalo papuošimui. Smulkiai sukapokite česnaką ir krapus. Pomidorą 2 min. įdėkite į verdantį vandenį, tada jį nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
Nedideliame dubenėlyje sumaišykite grietinę, česnaką ir krapus. Įdėkite sutarkuotą parmezaną, pomidorą ir svogūnų laiškus. Šiek tiek pasūdykite ir įberkite juodųjų pipirų.
Sudėkite žuvį į nedideles formeles, pasūdykite ir užberkite juodųjų pipirų. Ant žuvies filė gabalėlių supilkite grietinės padažą ir įdėkite į orkaitę.
Kepkite maždaug 18–25 min.
Patiekite papuošę žalumynais.
Atsiliepimai