„Nuotaikos puikios ir labai geros. Į pirmą testinę treniruotę susirinko nemažai kolektyvo. Ne vien tik mes, su mumis yra ir Vytautas Švedas. Tai bus testas mums ir automobiliui. Labai norėtųsi aukštos pozicijos ralio metu“, - kalbėjo patyręs lenktynininkas.

Kita ryški Lietuvos ralio pasaulio figūra V. Švedas savaitgalį taip pat išnaudojo svarbiai pasiruošimo stadijai. Anot paties lenktynininko, treniruočių metu ypatingai svarbu išbandyti įvairius automobilio bei žiemos sąlygų aspektus.

„Turėjome mažai tikros žiemos, todėl teko sudėti visas treniruotes ir pasiruošimą, likus tik savaitei iki lenktynių. Turime pasibandyti ir naktinių žibintų veikimą bei patys pajausti, ką reiškia sušalęs gruntas, ledas ant kelio. Negali pašokęs nuo sofos pulti į varžybas, todėl tokios dienos ir skiriamos pasiruošimui“, - teigė V. Švedas.

Išbandę naktinių žibintų veikimą aklinoje tamsoje lenktynininkai liko patenkinti surengtos treniruotės rezultatais.

„Viskas įvyko labai sklandžiai. Pavažiavome ir su naktinėmis lempomis tamsoje. Jos yra gerai sureguliuotos. Manau, kad „Halls winter ralyje“ mums užteks šviesos ir erdvės būti greitiems“, - pasakojo vienas artėjančių varžybų lyderių R. Čapkauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)