Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Mėsą supjaustykite gabalėliais, sumalkite mėsmale.

Česnako skilteles ir imbierą nulupkite, sutarkuokite smulkia tarka. Svogūną nulupkite ir labai smulkiai supjaustykite. Papriką perpjaukite perpus, išimkite sėkleles, minkštimą kuo smulkiau supjaustykite.

Sumaišykite kiaulienos faršą su česnaku, imbieru, aitriąja paprika ir svogūnu. Sojos padažą išplakite su kiaušinius, supilkite į faršą ir gerai išmaišykite.

Krakmolą ištirpinkite 3 šaukštuose vandens, supilkite į faršą, išmaišykite ir uždenkite dubenį su faršu. Pusvalandžiui pastatykite į šaldytuvą.

Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Šlapiomis rankomis suformuokite iš faršo graikinio riešuto dydžio kukulaičius ir sudėliokite juos į kepimo skardą.

Aptepkite kukulaičius „Teriyaki“ padažu. Kepkite 5 min., paskui apverskite, vėl aptepkite padažu ir pakepkite dar 5 min. Vėl apverskite, aptepkite padažu ir pakepkite 5 min. Ištraukite skardą su kukulaičiais iš orkaitės, palikite pravėsti 5 – 7 min. Patiekite juos su šparaginėmis pupelėmis ir pikantišku aitriųjų paprikų padažu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai