Visi jie buvo išgelbėti iš po balkono. Šiuo metu kačiukams Nykštukams maždaug 3,5 mėn., jau kurį laiką jie gyvena klinikos stacionaro narvelyje. Keturi iš jų jau turi namus, tačiau likusi žavi gražuolių trijulė dar laukia žmonių, galinčių padovanoti jiems namus.

Fungis- žavus baltukas su rainais „ragiukais“ ir raina uodegyte! Žaismingas, juokingas, pamaiva ir draugiškas. Kaip tikras vaikas jaučia silpnybę įvairiems žaisliukams, o jei dar pūkuoti ir spalvoti... Jis tvarkingas vyrukas, svajojantis ištrūkti iš klinikos stacionaro narvelio ir turėti savo tikrus namus!

Gaira be galo žavi panelytė, sugebanti net broliukams padiktuoti savo taisykles ir parodyti „iš kur kojos dygsta“! Daili smalsutė savo puikia nuotaika sugebanti užkrėsti visą likusią šeimynėlės dalį ir, žinoma, prajuokinti žiūrovus. Ji neleis liūdėti, ji ta, kuri gali į namus atnešti nuoširdų juoką. O pati svajoja būti nuoširdžiai priimta ir turėti šeimininkus.

Grikė- pati subtiliausia ir ramiausia šios šeimynėlės mažylė. Aršios kovos dėl pūkuoto žaisliuko- ne jai, verčiau palauks kol kitiems nusibos, o tada jau mėgausis grobiu viena. Kukli, protinga, išlaikyta, mokanti palaukti- tokia, kokia ir turi būti tikra damutė. Ji svajoja apie tikrus namus ir gerus šeimininkus!

Galėdami suteikti vienam iš šių mažylių namus, skambinkite „Naminukams“ 8 648 30077 (Vilnius)!