10 – 12 porcijų

Produktai:

1 ananasas,
1 – 2 obuoliai,
1 sauja mėtų,
1 žaliosios citrinos žievelė ir sultys,
3 cm imbiero šaknies,
4 šaukštai obuolių acto,
1 šaukštelis medaus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.

Kaip gaminti:

1. Nuo mėtų šakelių nuskabykite lapelius. Ananasą nulupkite, išpjaukite viduriuką, minkštimą supjaustykite kubeliais, viduriuką sutrinkite trintuvu kartu su mėtų stiebeliais.

2. Obuolius nulupkite, supjaustykite kubeliais. Mėtų lapelius ir nuluptą imbierą susmulkinkite. Puode sumaišykite obuolių actą, medų, citrinos sultis, imbierą ir ananaso viduriuko piurė. Užvirinkite. P 3 min. suberkite obuolių kubelius. Po 2 min. nukaiskite.

3. Suberkite tarkuotą citrinos žievelę, ananaso gabalėlius, druską, pipirus. Kai padažas atvės, patiekite kartu su mėsos patiekalu.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)