Skolose skendinčios sostinės valdžia taip pat planuoja vykti į parodą, tačiau kol kas daugiau detalių nepateikiama.

„Air Lituanica“ kovo 11-14 d. planuoja į Prancūzijos pietuose esantį Nicos miestą skristi 86 vietų „Embraer“ lėktuvu. Skelbiama, kad kelionė į abi puses kainuos 1399-2199 Lt.

„Buvo išreikštas toks noras iš nuolat į parodą važiuojančių nekilnojamojo turto atstovų ir kitų žmonių. Mums buvo išsakyta problema, kad paroda yra populiari, joje dalyvauja daug verslininkų, tačiau jie nuolat susiduria su nuskridimo problema. Šį skrydį galima būtų vadinti užsakomuoju reisu, tačiau bilietus mes pardavinėjame atvirai“, - DELFI sakė „Air Lituanica“ komunikacijos vadovė Sandra Meškauskaitė.

Ji sakė, kad sprendžiant pradėti skrydį jau buvo garantuotas 40 proc. vietų užpildymas.

DELFI primena, kad praėjusiais metais į parodą vyko Vilniaus, Klaipėdos ir Druskininkų savivaldybių atstovai. Vilnius parodoje pristatinėjo ir „Air Lituanica“ projektą, tačiau parodoje investuotojų jam nepritraukė.

Be komercinių projektų praėjusiais metais Vilnius taip pat pristatė viešojo transporto galimybes, Architektūros parką, automobilių stovėjimo aikštelių miesto centre, Vilniaus viešąjį logistikos parką.

Vilniaus miesto savivaldybės atsakyme DELFI apie planuojamą dalyvavimą parodoje kalbama aptakiai, esą delegacijos sudėtis dar yra tikslinama.

„Šiuo metu Vilniaus miesto savivaldybės delegacijai bilietai į Nicą dar nėra nupirkti. Bilietai bus perkami per įmonę, su kuria Vilniaus miesto savivaldybė yra sudariusi sutartį dėl kelionių paslaugų teikimo“, - rašoma atsakyme.

Druskininkai praėjusiais metais pristatė „Nemuno“ komplekso rekonstrukcijos viziją, buvusios miesto ligoninės pastato rekonstrukciją ir gamykloms skirto sklypo projektą.

Klaipėda pristatė teritorijų Taikos pr., Bangų g., Šilutės pl. ir Kauno g. vystymo galimybes, Klaipėdos baseino ir sveikatingumo centro projektą bei Klaipėdos pilies ir bastiono komplekso statymo, rekonstravimo ir pritaikymo galimybes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)