Ingredientai
Džiovinti baravykai
25
g
Vanduo
500
ml
Svogūnai
1
vnt.
Alyvuogių aliejus
4
šaukštai
Pievagrybiai
500
g
Grietinėlė
4
šaukštai
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Džiovintus baravykus užplikykite verdančiu vandeniu ir pavirkite 15 minučių.
Svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepinkite aliejuje, kol įgaus aukso spalvą.
Pievagrybius nuvalykite ir supjaustykite riekelėmis, sudėkite į svogūnus ir pakepkite dar kelias minutes.
Į puodą supilkite daržovių sultinį, baravykus su nuoviru ir svogūnus su pievagrybiais. Pavirkite 20 minučių, paskui sutrinkite plaktuvu iki vienalytės masės.
Supilkite atgal į puodą. Pagardinkite druska, pipirais bei grietinėle ir patiekite.
Atsiliepimai