Mače Prienuose nuo 17 val. susitiks vietos „TonyBet“ ir Alytaus „Dzūkijos“ komandos. Tuo pačių metu Utenoje į aikštelę išbėgs „Juventus“ ir Panevėžio „Lietkabelio“ klubai.

Prienų „TonyBet“ (13-2) – Alytaus „Dzūkija“ (6-8)

Virginijaus Šeškaus treniruojamas Prienų „TonyBet“ klubas šių metų LKL pirmenybėse žygiuoja be didesnių kluptelėjimų. Per penkiolika mačų prieniškiai iškovojo net trylika pergalių, o vienų LKL lyderių pajėgumą pajuto ir šios dienos oponentai „Dzūkijos“ krepšininkai.

Pirmose komandų tarpusavio rungtynėse Alytuje, nepaisant aktyvių šeimininkų pastangų, pergalę rezultatu – 77:70 šventė būtent V.Šeškaus auklėtiniai. Dzūkams tuo metu tai buvo viena iš eilinių nesėkmių prieš ekipos renesansą 2013-ųjų metų pabaigoje.

Alytiškiai įspūdingą sportinę formą pradėjo demonstruoti gruodžio mėnesį, kuomet trijų rungtynių serijoje įveikė Kėdainių „Nevėžio“, Panevėžio „Lietkabelio“ bei Kauno raj. „LSU-Atletas“. Tokie rezultatai leido Mindaugo Lukošiaus auklėtiniams metus užbaigti 7-ojoje turnyrinės lentelės pozicijoje.

Tiesa, į Prienus dzūkai atvyksta po skaudaus pralaimėjimo DNB LKF taurės turnyro mače Šiauliuose. Saulės mieste Alytaus komanda net – 55:90 nusileido vietos „Šiauliams“ ir prarado šansus kovoti dėl trofėjaus. Savo ruožtu „TonyBet“ klubas 2014-uosius metus pradėjo pergale LKL čempionate – 80:61 mače su „Lietkabeliu“.

Alytiškių bandymą šturmuoti sunkiai palaužiamą Prienų arenos šeimininkų pasipriešinimą stebėkite nuo 17 val. tiesioginiame SportoTV.lt eteryje.

Utenos „Juventus“ (5-10) – Panevėžio „Lietkabelis“ (3-13)

Antrajame LKL mače šiandien Utenoje susikaus dvi Aukštaitijos ekipos, kurių pasiekimai per pirmąją sezono dalį vietiniame fronte neturėjo džiuginti ištikimiausių gerbėjų.

Utenos „Juventus“ komanda prieš sezoną tvirtai kalbėjusi apie patekimą į LKL atkrintamąsias varžybas turi dar daug ką įrodyti. Uteniškiai per penkiolika rungtynių iškovojo tik penkias pergales ir šiuo metu net nepatenka į pirmąjį komandų aštuntuką (9-oji vieta).

Vieną iš dešimties nesėkmių „Juventus“ patyrė Panevėžyje, rungtynėse su šios dienos varžovais „Lietkabeliu“. Tąsyk vieną geriausių sezono susitikimų sužaidę „Lietkabelio“ krepšininkai triumfavo – 94:84.

Kaip bebūtų, laimėjimų gausa panevėžiečiai pasigirti negali. Klubas per 16 rungtynių iškovojo tik tris pergales ir užima paskutinę vietą turnyrinėje lentelėje – 11-tą. Siekdami pagerinti rezultatus, komandos vadovai šiemet jau stiprino sudėtį. Prie ekipos prisijungė kroatas Goranas Vrbancas ir rusas Ivanas Nelyubovas.

Šios rungtynės gali tapti viena iš paskutinių progų „Lietkabelio“ komandai prisivyti 9-oje vietoje žengiančius Utenos krepšininkus. Komandas šiuo metu skiria dvi pergalės. Tai suprasdami, „Juventus“ krepšininkai tikrai nežada rungtynių pradėti atsipalaidavę.

Tiesioginę mačo transliaciją iš Utenos nuo 17 val. stebėkite internetinės sporto televizijos „SportoTV.lt“ eteryje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)