„Žaidėme prieš stiprią ekipą, kuri yra rimta kandidatė triumfuoti Eurolygoje. Visgi mes neturėjome keleto krepšininkų, patyrusių traumas. Manau, kad mūsų žaidime buvo tiek teigiamų, tiek neigiamų atkarpų. Bent jau laimėjome du kėlinius. Tačiau negalime atsipalaiduoti ir leisti varžovams rinkti lengvų taškų iš po krepšio.

Mačo pradžioje buvome lyg prisnūdę, o CSKA to pakako ir jie pabėgo. Taip pat viena iš nesėkmės priežasčių buvo netaiklūs dvitaškiai metimai, nes praktiškai žaidėme be lengvojo puolėjo. Nepaisant to, manau, kad gerai kovėmės. Laimėjome kovą po krepšiais dėl atšokusių kamuolių ir realizavome savo baudų metimus“, – kalbėjo S. Štombergas.

22 taškus pelnęs Justinas Dentmonas tikino, kad kitą kartą žalgiriečiai žais geriau.

„Išėjome laimėti, tačiau vėl labai prastai žaidėme pirmajame kėlinyje, o tai yra mūsų nuolatinė problema. Puolimas sekėsi gana sklandžiai, tik nepataikėme daugybės metimų. Stengiamės susigrąžinti savo žaidimą, tikrai jį pagerinsime ir treniruosimės daugiau“, – sakė J. Dentmonas.

CSKA strategas Ettore Messina saviškius pabarė tik už paskutines kelias minutes: „Demonstravome gerą komandinį krepšinį, neskaitant paskutinių penkių minučių, kuomet atsipalaidavome ir praradome discipliną. Nepaisant to, tai buvo geros rungtynės mums. Atlikome nemažai rezultatyvių perdavimų ir neblogai gynėmės. Esame laimingi šia pergale ir tikimės būti tinkamai pasiruošę kitoms rungtynėms“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)