Šeimoje, kur gimė šunyčiai, yra jų mamytė ir teta, ir du suaugę patinai. Suprantama, kad kalytės šuniukų atsiveda nuolat ir tokių Šūkio nelaimingų broliukų bei pusbroliukų, kurie nesulaukia net dviejų dienų amžiaus, kasmet būna dešimtys. Kalytes planuojame sterilizuoti.

Nesusipratimas: gavome žinią, kad Šūkiui gresia pavojus (jo kreminis brolis jau padovanotas) ir jį skubiai reikia paimti iš ten, kur jis gimė. Suskubome ieškoti globos. Ji atsirado. Deja, trumpalaikė. Moteris, kuri Šūkį priglaudė, nebegali jo laikyti ir prašo jį paimti sausio 14 d.

Įvyko nesusipratimas: buvome tikri, jog globa bus iki padovanojimo, bet kažkur kažkas kažko neišgirdo ir Šūkis nuo sausio 14 d. lieka „ant ledo“.

Esame organizacija be patalpų. Globa kelioms savaitėms mūsų organizacijoje nepraktikuojama, nes per tokį laiką paprastai gyvūnas nepasidovanoja. Negalime kažko pastumti, kažkur pririšti, prie kažko prikišti. Stacionarai šuns taip pat nepriims.

Labai prašome mums pagelbėti - rasti Šūkiui reikalingą globą. Kitą kartą paryškintom raidėm rašysime, kad globa reikalinga iki padovanojimo.

Šūkis - ne vienintelis mūsų organizacijoje, kuriam reikia globos (dar jos skubiai reikia ir Zuzu). Dažnai negalime viešinti visų aplinkybių, dėl kurių gyvūnai atsiranda mūsų organizacijoje. Bet jei jau atsiranda šuniukai, vadinasi, jiems tikrai grėsė bėda. Su šuneliais daug sudėtingiau, nes vos globėjas atsisako globoti, kyla katastrofa: rasti globą sunku, nes negali kaip katinuko įsodinti į narvą. Užsirišome milžinišką kilpą ant kaklo. Tokių klaidų stengsimės nebekartoti.

Koks yra Šūkis? Šūkis - labai energingas, judrus šuniukas. Tikras gyvsidabris! Jam maždaug 2,5 mėn., bet jau toks „kindziukas“, nemažas, greičiausiai augs didelis. Labai socialus, draugiškas, myli visus ir visada. Jam reikia dėmesio, bet moka pabūti ir pats namuose - necypia, neinkščia. Tvirtas, stiprus, žaidžia su viskuo, kas telpa į burną.

Valgo viską, maistui neišrankus. Be galo patiklus, nori bendrauti, kuo puikiausiai tiktų į šeimą su vaikais, taip pat aktyviems žmonėms. Taip pat Šūkis tiktų gyventi voljere (žinoma, tik nuo pavasario, nes dar mažiukas). Jis bus fantastiškas draugas ir būsimas sargas.

Prašome pagalbos platinant Šūkio prašymą, taip pat prašome atsiliepti galinčius priglausti Šūkį. Skubu! Dėkojame.

Susisiekti: tel.nr. +370 615 58898, +370 689 73782