Kai Persis atrado namus, buvo dar visai mažiukas, vos kelių mėnesių, o ir jo atsiradimo istorija ypatinga: drauge su broliuku jis buvo tiesiogine to žodžio prasme iškastas iš po žemių Verkių parke (kažkas taip atsikratė savo katės palikuonių), ir jį išmaitino netikra mama katė, kuri turėjo panašaus amžiaus mažylius.

Šiuo metu (dabar jau) Ūsui apie 1,9 m., jis sveikas, kastruotas ir paskiepytas ir gerai prižiūrėtas. Katinėlis be galo gražus, guvus, daug žaidžia, bet taip pat ir mėgsta būti ant rankų. Šeimininkai jį išauklėjo nerausti žemių gėlių vazonėliuose, o jis šeimininkus - laikytis tvarkos ir nepalikti išmėtytų daiktų, kurie tampa smagiais žaisliukais. Maistui neišrankus, tačiau gaminant visada sėdi šalia ir nuolat laukia ko nors nukrentant, nepaisant to, žmonių maistu nebuvo šeriamas.

Ūsas ieško naujų namų ir gerų šeimininkų, kur iškeliautų su visu savo kraiteliu: 3-4 kg sauso maisto, konservais, kraiko dėžute, draskykle, furminatoriumi, gumine pirštine šukavimui, žirklutėmis nagams ir savo žaislais.

Jei tik galite padovanoti Ūsui namus, skambinkite Sauliui tel.nr. 8 678 77946 (Vilnius) arba „Naminukams” tel.nr. 8 648 30077!