Vaizdo medžiaga pasidalino DELFI skaitytojus Nerijus, nurodęs, kad jo užfiksuoti vaizdai – iš 100 kilometrų nuo Čikagos nutolusio kelio ruožo. „Suledėjusią“ JAV jis įamžino pirmadienio, sausio 6-osios, rytą.

DELFI primena, kad Šiaurės Amerikos 50-yje valstijų – rekordiniai šalčiai. Kaip informuoja BBC, arktiniai šalčiai, sukėlę vadinamąjį poliarinį sūkurį, apsunkino 190 mln. žmonių gyvenimą.

Kol į Lietuvą žiema ateiti nesuskumba, o žibučių ar grybų rasti miške paprasčiau nei sniego, dalį Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) paralyžiavo speigas. Šiuo metu svečiuojatės ar gyvenate JAV? Pasidalinkite nuotraukomis ir įspūdžiais apie šalyje tvyrančius šalčius! Papasakokite, ar dėl jų susidūrėte su kokiais nors sunkumais, ar tinkamai pasiruošėte tokiai šaltai žiemai. Laukiame Jūsų laiškų el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „JAV”

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)