Ingredientai
Konservuoti avinžirniai
240
g
Kiaušiniai
3
vnt.
Sirupas
130
g
Miltai
100
g
Obuoliai
2
vnt.
Imbieras
1
gabaliukas
Cinamonas
1
žiupsnelis
Druska
pagal skonį
Kokoso drožlės
2
šaukšteliai
Perlinis cukrus
1
šaukštas
Porcijos: 4
„Virtuvės mitų griovėjų“ receptas.
Gaminimo eiga
Į virtuvinio kombaino indą suberkite avinžirnius, supilkite kiaušinius, sirupą, sudėkite tarkuotą imbierą, cinamoną, druską ir miltus. Viską gerai sutrinkite.
Torto formą išklokite kepimo popieriumi. Supilkite tešlą, užberkite kokoso drožles ir gražiai išdėliokite obuolių skilteles. Užbarstykite skilteles perliniu cukrumi.
Kepkite pyragą 180`C orkaitėje apie 30 min.
Atsiliepimai