Lenktynininkai įveikė apie 50 kilometrų greičio ruože, kai pasipainiojęs akmuo sulaužė galinį automobilio tiltą. Ekipažas praleido aštuonias valandas jį remontuodamas ir tik sutemus tęsė varžybas.

„Esame nemiegoję nė minutės, bet svarbiausia, kad finišavome be jokių baudų. Tik, kad sugadinome truputį savo laiką. Na, ne truputį“, – pasitaisė lenktynininkas.

Gera pradžia nebūtinai pusė darbo. 68-oje pozicijoje startavę lenktynininkai pasirinko galbūt per didelį tempą.

„Iki mums užkirto tiltą, tai per 50 kilometrų buvome fiziškai aplenkę 12 sportininkų. Gal per daug gerai varėme, ši mašina negali tiek atlaikyti. Aišku, akmens kaltinti negaliu. Galiu kaltinti tik save“, – pasakojo A. Juknevičius.

Prarasta poilsio naktis, sugadintas laikas dar lenktynių pradžioje gali demotyvuoti ne vieną lenktynininką, bet A. Juknevičius į tai žiūrėjo kaip į savaime suprantamą reiškinį.

„Tai pusė automobilių dar negrįžo iš greičio ruožo. Mašinai nieko blogo neatsitiko, va sėdime dabar ir važiuojame, startas už septynių minučių. Reikia nuvažiuoti startuoti ir grįžti čia, nes mechanikams darbo dar penkiolikai minučių“, – šypsojosi ir siurbčiojo argentinietišką matę A. Juknevičius.

Trečias etapas bus labai greitas, bet iš lenktynininkų pareikalaus maksimalaus susikaupimo. Dalyviai kalnų keliukais ir išdžiuvusiomis upių vagomis turės įveikti 300 kilometrų distanciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)