Ingredientai

Morkos 200 g
Aliejus 4 šaukštai
Pomidorų pasta 2 šaukštai
Vanduo 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Čiobreliai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Nuvalytą žuvį supjaustykite 2 cm pločio gabalais ir pasūdykite.

Daržoves nuvalykite, supjaustykite siauromis juostelėmis ir pakepinkite įkaitintame aliejuje 10 min. Baigiant kepinti pasūdykite, sudėkite pomidorų tyrę, įpilkite vandens ir, pavirinus 10 minučių, supilkite citrinos sultis. Daržovienė turi būti saldžiarūgščio skonio.

Į daržovienę sudėkite karpį, užpilkite vandens tiek, kad žuvį apsemtų, ir troškinkite ant silpnos ugnies. Ištroškintą žuvį atvėsinkite ir patiekite su daržoviene.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai