Skaitytojas žaidimą pastebėjo parduotuvėje „Maxima“. Vis tik, jis parengtas pagal erotinį romaną, todėl nuotrauką atsiuntęs vyriškis nusistebėjo, kodėl guli lentynose šalia kitų vaikiškų žaidimų.

Pagal žaidimo aprašymą panašu, kad jis iš tiesų skirtas ne vaikams. Nurodoma, kad tai „romantiškas, išlaisvinantis ir visiškai užvaldantis – tai Jūsų vakarėlio žaidimas, kuris sukurs nuostabią atmosferą, išlaisvins Jūsų vidinę dievaitę ir nustebins atskleisdamas, ką Jūs manote apie savo draugus ir ką jie iš tiesų mano apie Jus...“.

Perkančiųjų žaidimą įvairiose svetainėse internetu klausiama - „ar Jūs esate linkusi į eksperimentus, kuriems Anastasija atsiduoda žaviojo Kristiano glėbyje? O gal Jūsų mylimasis – tikras misteris Grėjus, slapta puoselėjantis norą suvaržyti ir kartu išlaisvinti Jus? Žaiskite šį vakarėlio žaidimą su draugų kompanija ir geriau pažinkite vieni kitus – mylimąją, draugą ar vienintelę, kurią visi laikė nepataisoma drovuole...“.

DELFI kreipusis į UAB „Maxima“ Komunikacijos vadovę Renatą Saulytę, ji pripažino, kad žaidimas – suaugusiems. „Išties tai ne vaikams skirtas žaidimas. Įvertinę tai, šio žaidimo nepateikėme ant pačių žemiausių lentynų parduotuvėse, kurias lengvai galėtų pasiekti smalsūs vaikai. Siekiame, kad kiek tai įmanoma, išskirtinai suaugusiems skirtos prekės būtų atokiau nuo skirtų vaikams: tarkime jei tai yra tik suaugusiems skirta knyga, padedame ją toliau nuo vaikams skirtos literatūros. Tačiau atskiro skyriaus stalo žaidimams ar kitoms prekėms, kurios skirtos išskirtinai suaugusiems, parduotuvėse mes neturime. Šis žaidimas, kaip ir kitos prekės turi aprašą lietuvių kalba – jame, kaip teigia ir pats klientas yra nurodyta, kad tai ne mažamečiams skirtas stalo žaidimas“, - sakė ji.

Pasak R. Saulytės, į kliento pastabą bus atsižvelgiama, ir svarstoma galimybė suaugusiems skirtus stalo žaidimus patalpinti šalia suaugusiems skirtos literatūros knygų skyriuje, tačiau daliai klientų tai sukels nepatogumų, nes ieškantys ir norintys įsigyti suaugusiems skirtų stalo žaidimų, žaidimus parduodant knygų skyriuje, jų paprasčiausiai gali nerasti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)