„Susisiekimo ministerija didelį dėmesį skiria saugaus eismo klausimams. Tai aktualu visai mūsų šalies visuomenei, nes kiekvienas jos narys yra kelių eismo dalyvis. Džiaugiuosi, kad siekiant užtikrinti eismo saugą su ministerija glaudžiai bendradarbiauja ir Lietuvos policija, o mus sieja bendras tikslas – išsaugotos gyvybės keliuose“, – sakė susisiekimo ministras Rimantas Sinkevičius.

Antradienį jis buvo apdovanotas pirmojo laipsnio policijos pasižymėjimo ženklu „Angelas sargas“. Šį garbingą apdovanojimą ministrui įteikė policijos generalinis komisaras Saulius Skvernelis.

2012 m. šalies keliuose eismo įvykiai buvo nusinešę 301 žmogaus gyvybę. Skaičiai rodo, kad milijonui gyventojų Lietuvoje 2012 m. teko 100 avarijų aukų – tai buvo pats blogiausias rodiklis visoje ES.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)