Pirmajame koncerte dainininkė jautėsi kiek nedrąsiai, bet savo kuklumu bei natūralumu pakerėjo publiką ir patraukė daugybę fanų. Po šių pasirodymų GJan džiugino publiką Karklės, „Granatos Live“ festivaliuose.

Nauja  daina „Now you“ „Youtube“ ir „Facebook“ paskyrose pasirodė lapkričio 17 d.Šių metų gruodžio 14 d. Vilniuje „Forum Palace“  įvyko antrasis koncertas. Prie įėjimo į klubą, kuriame vyko koncertas, buvo girdimas šurmulys ir, be abejo, lengvai pastebimas nekantrumas.

Susirinkusieji, vaišindamiesi gėrimais galėjo klausytis DJ‘ėjaus dainų ir lengvai nusiteikti pagrindiniam vakaro pasirodymui. Nestiprus apšvietimas sukūrė malonią atmosferą pokalbiams. VIP vietas užėmė šeimos bei poros, kurios ramiai galėjo mėgautis puikiu vakaru, jauniausieji koncerto žiūrovai susibūrė prie scenos renginiui neprasidėjus ir kvietė dainininkę ovacijomis.

Staigiai išjungtos šviesos ir nutilusi muzika sukūrė intrigą – visa salė nutilo. Išskirtiniai muzikos garsai arba kitaip dar vadinamas dainos „intro“, kartu su mirksinčiomis šviesomis „uždegė“ publiką. Pradžia nustebino originalumu – monotoniški ir staigūs muzikos garsai, panašūs į aliarmą, sudrebino publiką, per kūną ėjo šiurpuliukai. Dainininkė, išėjusi į sceną, plačiai nusišypsojo ir drąsiai pradėjo koncertą. GJan nepabijojo pranešti, jog serga ir kad jai sunku dainuoti, todėl paprašė 15 minučių pertraukos, kurios metu žiūrovai vėl pasivaišino gėrimais ir pradėjo aptarinėti koncerto pradžią. Neužilgo dainininkė pratęsė pasirodymą.

Visiems jau gerai žinomos dainos „Tattoo“, „Not Afraid“, „Need Your Love“ bei kelios naujos privertė visą salę judėti ir dainuoti kartu. Įpusėjus koncertui GJan ėmė dainuoti akustines dainas. Vieną iš akustinių dainų buvo gerai pažįstama - grupės Wham „Last Christmas“. Žiūrovai patys parodė iniciatyvą - padėjo dainuodami kartu, o salėje buvo įjungtos ypatingos mėlynos švieselės, kurios kūrė jaukumą bei kalėdinę nuotaiką. Artėjant koncerto pabaigai jaunoji dainininkė pasistengė, kad visa salė atsistotų ir padėtų gražiai užbaigti pasirodymą – jai pavyko. Publika švytėjo, dainininkė neslėpė džiaugsmo ir šypsojosi.

Po koncerto turėjau galimybę užduoti kelis klausimus. Pati dainininkė apie savo pasirodymą pasakė taip: „Stipriai susirgau likus kelioms dienoms iki koncertų. Pasirodymo pradžioje galvojau, tuoj dings balsas, nes skausmas buvo nežmoniškas ir jau buvau bepradėjusi nusiminti. Tačiau prasidainavau ir turbūt dėl to, kad publika buvo šauni – sugebėjau susidoroti su iškilusiais sveikatos sunkumais. Vakaras buvo puikus!”.

Pasibaigus koncertui dalis „fanų“ susirinko prie scenos laukdami dainininkės gauti autografų. Kita dalis žiūrovų būrėsi prie išėjimo ir aptarinėjo vakarą. Koncertas pavyko. GJan padarė vakarą nepamirštamu ir paliko didžiulį įspūdį.

Apie ateities planus Greta kalbėjo dvejodama. Pabaigusi mokyklą bandys studijuoti menus, o vėliau – „kur likimas nuves“. Ji savo fanams praneša turinti begalę naujų dainų, todėl kitais metais galime tikėtis staigmenų. Užklausta apie albumą atsakė, jog kol kas išleisti jo nežada.