Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Paviršių, ant kurio bus kočiojama tešla, pabarstome miltais. Iškočiojame tešlą į vieną didelį vientisą stačiakampio formos lakštą (maždaug 0,5-1 cm storio).

Tešlą aptepame uogiene. Mėgstamus sūrelius išdėliojame išilgai ties ilgesne kraštine, palikdami maždaug 5 cm tarpą iki tešlos krašto. Panašų atstumą nuo sūrelių taip pat paliekame ir prie kitų kraštinių, kad galėtumėme tinkamai užlenkti vyniotinį.

Viską tinkamai išdėlioję, pradedame vynioti tešlą. Perlenkus vieną kartą, užlenkiame kraštus ir baigiame iki galo vynioti tešlą.

Skardą išklojame sviestiniu popieriumi. Vyniotinį perkeliame į skardą, aptepame grietinėle, apibarstome migdolų drožlėmis, cukrumi ir cinamonu. Kepame 180-190 C laipsnių temperatūros orkaitėje 25-30 minučių.

Virtuvės mitų griovėjai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai