Ingredientai

Rozmarinai 1 šakelė
Alyvuogės stiklinė
Česnakai 2 skiltelės
Rozmarinai 2 šakelės

Gaminimo eiga

Supjaustome svogūną, įkaitiname keptuvę, įpilame aliejaus ir apkepiname svogūnus iki auksines spalvos.

Kepant svogūnus susmulkiname rozmariną, aitriąją papriką ir sumaišome su svogūnais.

Į keptuvę supilame pomidorus, suberiame sutraiškytas alyvuoges ir viską troškiname apie 30 minučių ant silpnos ugnies. Česnaką plonai supjaustome, sudedame į puodą su alyvuogėmis.

Rozmarino lapelius nuskabome nuo kotelių ir pakepiname juos keptuvėje iki traškumo. Baigus troškintis masei, sudedame kaparėlius ir viską išmaišome. Patiekiame indelyje aukštomis sienelėmis, ir pabarstome kepintu rozmarinu. Valgoma su duona.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai