Ingredientai

Balzamiko actas 4 šaukštai
Cukrus 2 šaukštai
Druska 1 žiupsnelis
Bazilikai 1 sauja
Porcijos: 2
„Virtuvės mitų griovėjų“ receptas.

Gaminimo eiga

Įkaitiname keptuvę, įpilame actą ir įdedame cukrų. Cukrų karamelizuojame.

Pomidorus supjaustome griežinėliais. Supjaustytus pomidorus dedame į karamelę ir patroškiname 2 minutes, kas minutę apverčiant ant kitos pusės.

Pomidorams pasitroškinus, juos pabarstome maltais juodaisiais pipirais ir druska. Keptuvę paliekame ant silpnos ugnies.

Dideliais gabalais supjaustome bagetę, o paskui suplėšydami sudedame gabaliukus į keptuvę.

Mocarelą taip pat plėšome rankomis į gabaliukus ir dedame kartu su bazilikais ir sultenio salotomis iškart į keptuvę. Salotas apšlakstome aliejumi.

Virtuvės mitų griovėjai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai