Ingredientai
Kuprės filė
600
g
Citrinų sultys
1
vnt.
Miltai
1
šaukštas
Kiaušiniai
2
vnt.
Duonos džiūvėsėliai
3
šaukštai
Susmulkinti migdolai
3
šaukštai
Aliejus
2
šaukštai
Petražolės
1
sauja
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Žuvies filė nuplauname, nusausiname, supjaustome porcijos dydžio gabalėliais. Pašlakstome citrinos sultimis ir apibarstome pipirais.
Kiaušinius išplakame, sudedame miltus ir viską sumaišome. Žuvies gabalėlius apvoliojame gautoje masėje, po to apibarstome duonos džiūvėsėliais ir migdolais.
Aliejų įkaitiname ir kepame žuvį ant vidutinio karštumo ugnies 8-10 min. Papuošiame petražolėmis ir patiekiame į stalą.
Atsiliepimai