Ingredientai
Pomidorai
3
vnt.
Konservuoti ananasai
450
g
Apelsinai
2
vnt.
Marinuotas imbieras
pagal skonį
Citrinų sultys
pagal skonį
Druska
pagal skonį
Cukrus
1
žiupsnelis
Grietinėlė
3
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Pomidorą supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sumaišykite su ananasų gabalėliais, apelsino skiltelėmis (nuluptomis ir be sėklų) bei smulkintu imbieru.
Į šią masę įberkite cukraus, druskos, supilkite citrinos sultis, viską sumaišykite ir padėkite į šaldytuvą. Prieš patiekiant į stalą viską išdėliokite ant salotų lapų, patiekite gražiame inde, užliekite grietinėlės, citrinos sulčių, druskos ir cukraus mišiniu.
Atsiliepimai