Realybės šou žvaigždės taip pat neišvengs klausimų ir apie neva surežisuotą jų laidą "Keeping Up with Kardashians" siekiant sukurti kuo didesnę dramą apie šį įvykį.

Kardashianų šeima pateikė Ellen (ji ištekėjo už K. Kardashian tėčio Roberto likus dviems mėnesiams iki jo mirties nuo vėžio) 500 tūkst. dolerių ieškinį kaltindami ją išpardavus asmeninius tėvo daiktus žiniasklaidai.

Reaguodama į tai, Ellen taip pat pateikė civilinį ieškinį kaltindama buvusio vyro vaikus šmeižtu, emocinės kančios sukėlimu ir privataus gyvenimo detalių paviešinimu.

"Jų atsakymai į teisėjo klausimus gali atskleisti, kad kai kurie dialogai ir diskusijos šiame šou buvo iš anksto parašyti ir surepetuoti siekiant kuo labiau sutepti jų tėvo buvusią žmoną", - portalui radaronline.com kalbėjo šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)